Spring naar content
drinken
Home » Blogs » 6 x de beste koffie in Den Haag

6 x de beste koffie in Den Haag

Als hoofdstad van Zuid-Holland is Den Haag een mooie stad met een koninklijk tintje. Den Haag heeft dan ook zeker veel te bieden, er is namelijk heel veel te zien en te doen. Tijdens het verkennen van de stad zijn er uiteraard ook veel plekken waar je tussendoor even terecht kan voor een bakje koffie. Maar waar drink je nou echt het lekkerste Haags bakkie? In dit blogartikel beschrijven wij onze lijst van de zes beste koffiebars die je zelf moet komen ervaren!

Lola bikes & coffee| Noorteinde 91

Aan het Noordeinde zit Lola,  hier vind je een van de beste speciality coffee’s van de stad. Het caféwordt gerund door de gelijknamige fiets-community. Bij Lola bikes & coffee geniet je van je bakje koffie tussen de fietsen, de koffiebar is namelijk ook een fietsenzaak! Wij als mede fietstour bedrijf vinden deze zaak daarom ook zeker een te gekke koffiebar! Daarnaast hangt er een geweldige sfeer en ondersteunen ze verschillende goede doelen.

Filtro Speciality Coffee Bar| Papestraat 11

Filtro heeft veel bijzondere koffiesoorten die op een perfecte manier gebrand en gezet worden. De koffiebar bevindt zich in het historische stadscentrum. Met de relaxte sfeer en een speciaal samengesteld menu is het een heerlijk plekje om tot rust te komen onder het genot van een bakje koffie. Tevens is het fijn om hier lekker met je laptop te werken.

Hometown Coffee & More| Buitenhof 4

Hometown heeft een heel leuk terras voor de deur en is recent van binnen verbouwd. Ze hebben het menu uitgebreid met meer drankjes en ontbijt keuzes. Het zit op een toplocatie en is een perfect plekje om mensen te kijken, stiekem is dat toch wel heel leuk altijd. Wat Hometown perfect maakt, is dat de koffie altijd wordt geserveerd met een heerlijk stukje koek, nou; beter kan het toch niet?

Capriole Café| Fokkerkade 18

In de prachtige Fokkerhaven in de Binckhorst zit café Capriole verstopt. Het restaurant met eigen koffiebranderij bevindt zich in een industrieel pand. Capriole is al sinds 1975 bezig met koffie en ze serveren dan ook speciale creaties. Daar moet je echt een keer van proeven! Aangezien het buiten het centrum zit kost het je wat moeite om er te komen, maar dat is het zeker waard. Je kan er namelijk ook verschillende workshops volgen, zoals een workshop koffie branden.

Kaafi Specialty Coffee and Brunch Bar| Prinsestraat 25

Kaafi is een hip koffietentje met keuze uit allerlei koffie blends. Het is te vinden in het centrum van Den Haag op de Prinsestraat. Voorin de zaak zijn gezellige en knusse zitplaatsen en achterin wat werkplekken. Dit is de perfecte tussenstop tijdens het winkelen. Bestel hier een koffie met een lekker gebakje erbij. Overigens kan je hier ook terecht als je nog moet ontbijten of lunchen.

Anne & Max| Kerkplein 4

Als laatste hebben we Anne & Max, een leuk koffietentje aan het Kerkplein waar je je thuis voelt, er hangt een hele fijne sfeer. Hoewel het een grote zaak is kan je een lekker knus plekje vinden. Je kan hier in huis of to-go bestellen. Naast koffie hebben ze ook heerlijke taartjes en veel ander lekkers en gezonds op de menukaart staan. Zeker een aanrader!

Door onze local

Laura

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Hagenezen met hart voor hun stad
✓ Gezellige gidsen 🙂

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Niet uitgepraat raken over Den Haag

waarom seeTheHague?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

fiets

Tours in Den Haag

Den Haag is de enige stad in Nederland die aan de kust ligt. Waar hoge bijzondere moderne gebouwen de lucht raken en het historische centrum je mee neemt naar andere tijden. Onze gidsen zitten vol bijzondere verhalen die ze graag aan jou vertellen tijdens een van onze tours!

€29.50 p.p.

Fietstour Den Haag: de Highlights

Onze fietstours door Den Haag waar onze enthousiaste gidsen je je niet alleen kennis laten maken met de stad; je wordt zelfs overladen met tips voor de rest van je verblijf!
meer infodirect boeken
vanaf €199 p.p.

Den Haag Privé Fietstour

Onze Den Haag privé fietstour is er speciaal voor bedrijven, families en vriendengroepen die op hun eigen manier met hun eigen gezelschap de hofstad willen ontdekken.
meer infodirect boeken
vanaf €100 p.p.

Den Haag – Privé Wandeltour –

De seeTheHague wandeltour is een privétour die de hele week door te boeken is en je rustig langs de mooiste plekken van de binnenstad brengt. zodat je er op je eigen tempo van kan genieten.
meer infodirect boeken