Spring naar content
eten, drinken
Home » Blogs » 8 zaken in Den Haag die nu thuisbezorgen

8 zaken in Den Haag die nu thuisbezorgen

De horeca in Den Haag en in heel het land is behoorlijk getroffen door de corona-maatregelen. Dat betekent geen gezellige etentjes, geen biertje in de kroeg en zelfs geen bakkie koffie in een leuke koffiezaak. Het is een zware en onzekere tijd voor de Haagse cafés en restaurants. Maar de Haagse restaurants kiezen ervoor om nu ook het eten te laten afhalen of bij je thuis te bezorgen.

Encore| Doctor Lelykade 5

Encore zit aan de haven van Scheveningen en uiteten bij hun is echt een feestje, hier ben je gewoon een avondje uit. Het is een prachtig ingericht restaurant waar je op hoog culinair niveau eet. Het stijlvolle zwarte en gouden meubilair zorgt voor een sjieke sfeer, vandaar dat de prijzen ook wel wat hoger zijn dan gemiddeld maar zeker waard. Tijdens het sluiten van hun deuren bezorgen ze het eten thuis en de prijzen zijn dan een stuk lager, die kans kan je niet missen! Je kan het menu vinden op hun website en het eten bestellen via Uber Eats.

https://encore-bysimonis.nl/

Restaurant publique | Anna Paulownaplein 4

Aan het mooie Anna Paulownaplein zit Publique. Een restaurant met een prachtig interieur en een selectie aan internationale gerechten, cocktails en heerlijke wijnen. Ze hebben ook een heerlijk terras waar het gewoon puur genieten is. Maar geniet ook thuis van de culinaire beleving met hun nieuwe service Publique à la maison. Er is een mogelijkheid om een selectie van speciaal samengestelde gerechten af te halen en/ of te bestellen. Je favoriete fles wijn bestellen kan ook! Van 12:00 tot 20:00 kan je het allemaal bestellen via een bestelformulier of telefonisch.

https://www.restaurantpublique.nl/ Tel: +316 50642943

De sushimeisjes | Prins Hendrikstraat 96

De sushimeisjes heeft goedlopende drukke restaurants die nu hun deuren moesten sluiten. Ze serveren de klassieke sushi, maar hun eigen moet je zeker ook proberen. Heerlijke combinaties met een originele twist, zoals de sweet-potato-roll met zoete aardappel en chili. Met het stay-home menu hoef je hun heerlijke sushi niet te missen. Nog toffer is dat het menuutje ook vegetarisch te bestellen is! De sushi krijg je thuisbezorgd op jouw adres in Den Haag.

https://desushimeisjes.nl/ Tel: 0707371144

The Raffles | Javastraat 63

Bij Restaurant The Raffles geniet je van de goede wijn-spijs combinatie en de gerechten die á la minute met verse producten gemaakt wordt. Het restaurant zelf is ingericht met een knipoog naar de tijd van Nederlands-Indië, als je binnenloopt stap je in een andere wereld en tijd. Geniet nu vanuit je huis van de culinaire Indonesische keuken. Rijsttafels en andere gerechten op het menu worden momenteel van dinsdag tot en met zondag bezorgd!

http://restaurantraffles.nl/

Vinzenzo’s| Prins Hendrikstraat 75

Bij Italiaan Vincenzo geniet je van heerlijke pizza’s en pastagerechten. Ook zij zijn nu 7 dagen per week open voor bezorging. Van 17:00-22:00 wordt het bestelde eten via Thuisbezord.nl aan je deur bezorgd.

Appeltje Eitje| Prins Hendrikstraat 69

Appeltje Eitje zit in het Zeeheldenkwartier. Deze koffie-lunchroom is net een soort woonkamer, dit gevoel krijg je door het interieur dat duidelijk uit veel verschillende woonkamers is samengesteld. Je kan hier altijd genieten van een huisgemaakte lekkernij; soepen, salades, verse broodjes, taarten en sapjes. Ook kan je je eigen tosti samenstellen. Je kan nu zo goed als alles op de menukaart bestellen en via een speciaal gemaakt luik afhalen of het eten laten bezorgen!

https://m.facebook.com/appeltjeeitje070/ Tel: 0703602021

8tea5| Passage 77

Kan je tijdens de quarantaine niet zonder je dosis bubble tea? Dat is geen probleem! Je kan namelijk je favoriete bubble tea bestellen via thuisbezorgd, Ubereats of Deliveroo. Met een beker vol vrolijkheid van 8tea5 komt je dag wel goed. Ze hebben een heel uitgebreid menu aan huisgemaakte drankjes, theesmaken en toppings. Er is genoeg keus voor iedere thee liefhebber!

https://8tea5.com/

Capriole cafe| Fokkerkade 18

In de prachtige Fokkerhaven in de Binckhorst zit café Capriole verstopt. Het restaurant met eigen koffiebranderij bevindt zich in een industrieel pand. Capriole is al sinds 1975 bezig met koffie en ze serveren dan ook speciale creaties. Daar moet je echt een keer van proeven! Nu gaat dat helaas even niet, maar ze blijven binnen wel hun koffies rosteren. Je kan dus hun vers gebrande koffiebonen wel bestellen. Dan kan je thuis genieten van een lekker bakje koffie van heerlijke vers gebrande koffiebonen.

https://www.koffie.nl/

Cadeaubonnen

Wil jij ook naast eten bestellen de Haagse Horeca een handje bijhelpen? Koop dan een cadeau- of diner bon die je als cadeau weg kan geven of zelf later gebruikt om in dat restaurant te eten. Zo hebben de ondernemers nog steeds inkomsten als wij online een cadeaubon kopen. We hebben een lijst gevonden met de ondernemers die hieraan deelnemen.

Door onze local

Daniëlle

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Hagenezen met hart voor hun stad
✓ Gezellige gidsen 🙂

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Niet uitgepraat raken over Den Haag

waarom seeTheHague?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

fiets

Tours in Den Haag

Den Haag is de enige stad in Nederland die aan de kust ligt. Waar hoge bijzondere moderne gebouwen de lucht raken en het historische centrum je mee neemt naar andere tijden. Onze gidsen zitten vol bijzondere verhalen die ze graag aan jou vertellen tijdens een van onze tours!

€29.50 p.p.

Fietstour Den Haag: de Highlights

Onze fietstours door Den Haag waar onze enthousiaste gidsen je je niet alleen kennis laten maken met de stad; je wordt zelfs overladen met tips voor de rest van je verblijf!
meer infodirect boeken
vanaf €199 p.p.

Den Haag Privé Fietstour

Onze Den Haag privé fietstour is er speciaal voor bedrijven, families en vriendengroepen die op hun eigen manier met hun eigen gezelschap de hofstad willen ontdekken.
meer infodirect boeken
vanaf €100 p.p.

Den Haag – Privé Wandeltour –

De seeTheHague wandeltour is een privétour die de hele week door te boeken is en je rustig langs de mooiste plekken van de binnenstad brengt. zodat je er op je eigen tempo van kan genieten.
meer infodirect boeken