Spring naar content
drinken, uitgaan
Home » Blogs » 8x Biercafé’s in Den Haag

8x Biercafé’s in Den Haag

Een biertje drinken is altijd leuk en gezellig, maar waar in Den Haag kan je nou echt een lekker en wat meer speciaal biertje drinken? Wij hebben onze 8 favoriete biercafé’s met bieren van de tap, bieren uit de fles en met lekkere borrelhapjes voor jou op een rij gezet!

De Kleine Witte

Sinds 1883 zit De Kleine Witte al in Den Haag en is al vier generaties van de familie Balemans-Rijvers en een typisch Haags café. Er is keuze uit verschillende tapbieren en daarnaast ook veel keus in sterkere drank. Je kunt hier heerlijk dineren met een biertje, want er is een uitgebreide menukaart en daarnaast elke donderdag een wisselende dagschotel! Het biercafé is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer met tram 9 en bus 22.

Mallemolen 31

De Paas

De Paas bestaat al erg lang en is sinds 1993 van de huidige eigenaren Paul en Frank. Je kan er niet alleen terecht voor ruim 170 verschillende flesbieren en 11 bieren van het vat. Ook hebben ze 31 verschillende soorten jenevers en 37 verschillende whisky’s. Binnen kan je genieten van de gezellige sfeer en de jazz- en soulmuziek. Naast het café ligt een terrasboot in de gracht daar kan je genieten van de biertjes en het uitzicht als het lekker weer is!

Dunne Bierkade 16A

Café Restaurant Leopold

Een typisch Belgisch biercafé midden in het centrum van Den Haag: Café Restaurant Leopold. Ze hebben hier meer dan 30 verschillende bieren van de fles en dertien verschillende van de tap. Bij je biertje kan je genieten van echte Vlaamse frieten, in bier bereid stoofvlees of van de andere gerechten van de uitgebreide menukaart. Ook kan je een bierproeverij reserveren: dan proef je niet alleen bier maar krijg je een uitgebreide uitleg over de verschillende bieren. Tevens zit hier een heerlijke borrelplank bij waar onder andere Belgische kazen en Hollandse bitterballen op liggen.

Plein 17

Café de La Gare

In de binnenstad van Den Haag vind je Café de La Gare, een echt biercafé met 180 soorten bieren op de fles en 10 tapkranen. Drie van de tapkranen zijn wisseltappen en de andere 7 staan vast op de bierkaart! Op de website is precies terug te vinden welke bieren ze allemaal hebben. Ook kun je genieten van diverse borrelhapjes en er is buiten een enorm terras, erg leuk om in de zomer te zitten!

Nieuwe Schoolstraat 13a

The Beergarden (kelder)

Naast de Grote Kerk en onder het oude stadhuis zit The Beergarden. Een kelder met een industriële inrichting, een lange bar en een ruw plafond. Er is een ruime keuze in bier zowel van de tap als de fles. Ook zijn er veel organische en biologische hapjes, enorm lekker. Vooral de kroketten met kip zijn een aanrader, die zijn zelf gemaakt! Als het buiten lekker weer is kan je er heerlijk vertoeven op het grote terras.

Kerkplein

Momfer de Mol

Café Momfer de Mol staat al een aantal jaar in de Misset Horeca Top 100 en stond in 2017 zelfs op nummer vijf van heel Nederland! Het biercafé heeft in totaal 8 verschillende soorten bieren van de tap en veel soorten speciaal bieren in flesjes. Het is een top café om te eten en genieten van een heerlijk biertje. Er is een uitgebreide menukaart en van binnen een gezellige sfeer. Voor de niet-bierliefhebbers is er ook een uitgebreide wijnkaart!

Oude Molstraat 19

Huppel The Pub

In het oude centrum van Den Haag bevindt zich Huppel The Pub, een gezellig biercafé met 60 verschillende soorten speciaal bier! Zelfs uit een van de kranen komt hun eigen bier HuppALE, een echte aanrader. Er is een groot assortiment in borrelhapjes, maar ook veel keus in andere dranken, zoals jenever, rum en wijn. Elke eerste maandag van de maand is er een speciale avond en kan iedereen een vinyl meenemen die worden dan afgespeeld op de platenspeler van het café. Leuk om eens op een maandagavond heen te gaan!

Oude Molstraat 21

Cloos

Bij Cloos kan je kiezen tussen verschillende bieren, maar wat vooral erg leuk is dat je er een ‘high beer’ kan doen. Je krijgt dan drie verschillende bieren het begint bij een wat lichter biertje en het laatste biertje is wat zwaarder. De hapjes passen perfect bij de bieren en is erg leuk om eens te doen met vrienden of familie. Wel even reserveren van tevoren! Mocht je gewoon langslopen kan je hier plaats nemen en genieten van een biertje met een borrelhapje of tijdens een lunch of diner.

Plein 12a

Indien je na het drinken van de biertjes nog kunt fietsen, boek dan een van onze fiets- of wandeltours door Den Haag en ontdek nog meer leuke plekjes.

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Hagenezen met hart voor hun stad
✓ Gezellige gidsen 🙂

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Niet uitgepraat raken over Den Haag

waarom seeTheHague?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

 
fiets

Tours in Den Haag

Den Haag is de enige stad in Nederland die aan de kust ligt. Waar hoge bijzondere moderne gebouwen de lucht raken en het historische centrum je mee neemt naar andere tijden. Onze gidsen zitten vol bijzondere verhalen die ze graag aan jou vertellen tijdens een van onze tours!

€29.50 p.p.

Fietstour Den Haag: de Highlights

Onze fietstours door Den Haag waar onze enthousiaste gidsen je je niet alleen kennis laten maken met de stad; je wordt zelfs overladen met tips voor de rest van je verblijf!
meer infodirect boeken
vanaf €199 p.p.

Den Haag Privé Fietstour

Onze Den Haag privé fietstour is er speciaal voor bedrijven, families en vriendengroepen die op hun eigen manier met hun eigen gezelschap de hofstad willen ontdekken.
meer infodirect boeken
vanaf €100 p.p.

Den Haag – Privé Wandeltour –

De seeTheHague wandeltour is een privétour die de hele week door te boeken is en je rustig langs de mooiste plekken van de binnenstad brengt. zodat je er op je eigen tempo van kan genieten.
meer infodirect boeken