Spring naar content
activiteiten
Home » Blogs » Waar kan je naartoe voor de leukste gezinsuitjes in Den Haag?

Waar kan je naartoe voor de leukste gezinsuitjes in Den Haag?

Wil je er graag weer eens op een leuk gezinsuitje? Wekenlang waren de toeristische trekpleisters en attracties dicht. In die tijd zijn ze bezig geweest om hun ruimte voldoende in te richten volgens de corona maatregelen. De maatregelen van de Rijksoverheid versoepelen langzaam waardoor meer plekken in aangepaste vorm weer opengaan. Sinds 1 juni  zijn terrassen en strandtenten, bioscopen, restaurants, cafés, culturele instellingen en musea heropent, allemaal met een beperkt aantal klanten. Je moet zelf ook op elke website kijken hoe alles per inrichting vorm gaat krijgen. Maar hieronder hebben wij een aantal leuke plekken uitgelicht die jouw het perfecte gezinsuitje aanbieden!

Madurodam

Op 18 mei opende Madurodam weer haar deuren. In Madurodam kan je op een kleine schaal heel Nederland ontdekken. Sinds 1952 kan je daar al veel verhalen horen en wordt je meegenomen naar belangrijke momenten in geschiedenis. Het park staat vol miniaturen, interactieve doe-dingen en attracties. Dit alles samen zorgt voor een complete belevenis voor jong en oud! Nu wordt in het park met kleurrijke hartjes anderhalve meter afstand aangegeven. Het is verplicht om een tijdslot en dag van bezoek te reserveren via de website, ook als je al een geldig ticket hebt. Er wordt alles gedaan zodat iedereen op een veilige manier weer kan genieten van klein Nederland.

George Maduroplein 1, Den Haag


Duinrell

Op zoek naar een superleuke binnenlandse vakantie? Ga dan naar attractiepark Duinrell. Ze opende 16 mei haar attracties en het Tikibad voor de gasten die in het vakantiepark verblijven. Voor dag gasten zijn er een beperkt aantal tickets per dag beschikbaar om het park te bezoeken en deze moet je vooraf online reserveren. Het attractiepark heeft wel meer dan 40 attracties en is het grootste waterpark van de Benelux met maar liefst 21 unieke glijbanen. Met de zomer op komst is dit de perfecte plek om met je gezin naartoe te gaan om je te vermaken en af te koelen!

Duinrell 1, Wassenaar


Museon

Het Museon is het populaire wetenschappelijk museum waar educatie en plezier samengaat. Je leert er over verschillende vakgebieden zoals biologie, geologie en techniek. Er gebeurt een heleboel in het museum en je leert door zelf dingen te doen! Dit interactieve aspect maakt het museum uniek en leuk, het voelt niet alsof je aan het leren bent. Zoals vele andere instellingen gaat het Museon ook met tijdvakken werken. Bezoekers die toegangskaarten kopen moeten via de website een tijdvak reserveren! Het Museon is zeker niet te missen als een leuk en educatief gezinsuitje.

Stadhouderslaan 37, Den Haag

Drievliet

Familiepark Drievliet is ook een go! 1 juni opent Drievliet weer haar poorten. Het is een sfeervol familiepark waarvoor vooral jong maar ook oud van alles te beleven is. Met de 35 grote attracties, shows en speeltuin is Drievliet een geweldig attractiepark voor het hele gezin! Ze hebben de afgelopen tijd heel hard gewerkt om het park coronaproof te maken voor haar bezoekers en medewerkers. Alles van wachtrijen tot restaurants en van kiosken tot terrassen zijn ingericht zodat een afstand van 1,5 meter wordt gewaarborgd. De rest van de maatregelen kan je lezen op hun website.

Laan van ‘s-Gravenmade 81, Den Haag

Sea life

Sinds 29 mei kan je ook Sea life weer bezoeken. Bij Sea Life neem je een kijkje in het bijzondere onderwaterleven van de oceanen. Je komt oog in oog te staan met gevaarlijke vissoorten zoals piranha’s en haaien maar ook met de vriendelijke pinguïns en otters. Ook zij gaan nu werken met een online reserveringssysteem. Jammer genoeg zijn er geen dagelijkse voerpresentaties meer om grote drukte te vermijden. Maar je kijkt je ogen uit aan zeedieren bij Sea Life want zij beschikken over maar liefst 45 aquaria.

Strandweg 13, Den Haag


Fietsen of wandelen door Den Haag

Verken Den Haag te voet of met de fiets én ervaren gids! Als je het ons vraagt, het allerleukste gezinsuitje. Tijdens onze tochten door Den Haag kom je op plekken waar je normaal niet zou komen en hoor je van onze gidsen allerlei leuke weetjes over de stad en de historie. Een van de leukste manieren om deze regentenstad te ontdekken is tijdens onze fietstour of wandeltour! Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Door onze local

Daniëlle

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Hagenezen met hart voor hun stad
✓ Gezellige gidsen 🙂

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Niet uitgepraat raken over Den Haag

waarom seeTheHague?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

 
fiets

Tours in Den Haag

Den Haag is de enige stad in Nederland die aan de kust ligt. Waar hoge bijzondere moderne gebouwen de lucht raken en het historische centrum je mee neemt naar andere tijden. Onze gidsen zitten vol bijzondere verhalen die ze graag aan jou vertellen tijdens een van onze tours!

€29.50 p.p.

Fietstour Den Haag: de Highlights

Onze fietstours door Den Haag waar onze enthousiaste gidsen je je niet alleen kennis laten maken met de stad; je wordt zelfs overladen met tips voor de rest van je verblijf!
meer infodirect boeken
vanaf €199 p.p.

Den Haag Privé Fietstour

Onze Den Haag privé fietstour is er speciaal voor bedrijven, families en vriendengroepen die op hun eigen manier met hun eigen gezelschap de hofstad willen ontdekken.
meer infodirect boeken
vanaf €100 p.p.

Den Haag – Privé Wandeltour –

De seeTheHague wandeltour is een privétour die de hele week door te boeken is en je rustig langs de mooiste plekken van de binnenstad brengt. zodat je er op je eigen tempo van kan genieten.
meer infodirect boeken