Spring naar content
Home » Blogs » Vacature Haagse stadsgids

Vacature Haagse stadsgids

seeTheHague is op zoek naar stadsgidsen!
Loop jij ook trots als een pauw (of ooievaar) door de binnenstad en weet je de leukste plekjes te vinden? Houd je ervan om buiten te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten? Ben je graag op vakantie in eigen stad? Dan is gidsen bij seeTheHague jou op het lijf geschreven.

Als stadsgids leidt je deelnemers van onze tours langs de vele hoogtepunten van Den Haag. Natuurlijk hebben we het dan over het Binnenhof, het Lange Voorhout en Hotel des Indes, maar ook over de prachtige hofjes, de beste brouwerijen en winkeltjes en andere gave hotspots.

We zoeken nieuwsgierige mensen, bij voorkeur freelancers, maar ook studenten, pensionado’s enz: iedereen met hart voor Den Haag die meerdere talen spreekt, de stad op hun duimpje kennen en goed met mensen om kunnen gaan. seeTheHague biedt een ontspannen werkomgeving waar het plezier van de gast en de liefde voor Den Haag centraal staan. Ervaring is een pré, maar geen must, we helpen je graag op weg om een professionele gids te worden!

Van onze stadsgidsen verwachten we:
> Enthousiasme
> Affiniteit met de stad
> Comfortabel als (bege)leider, kunnen fungeren als aanspreekpunt van een groep
> Flexibiliteit/improvisatievermogen
> Beschikbaarheid in de weekenden en op feestdagen

seeTheHague biedt een zelfstandige werkomgeving, waarbij gidsen met hun eigen groep (max. 15 personen) op pad gaan. De werkzaamheden gebeuren op oproepbasis en uitbetaling is gebaseerd op het aantal uitgevoerde tours. Je wordt onderdeel van een gezellig team met grote liefde voor de stad.

Wil je ons huidige team komen versterken? Stuur dan een mail naar info@seethehague.nl of bel 070-22 12 701.

Sorry, we konden geen berichten vinden. Probeer andere zoekterm(en).

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Hagenezen met hart voor hun stad
✓ Gezellige gidsen 🙂

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Niet uitgepraat raken over Den Haag

waarom seeTheHague?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

 
fiets

Tours in Den Haag

Den Haag is de enige stad in Nederland die aan de kust ligt. Waar hoge bijzondere moderne gebouwen de lucht raken en het historische centrum je mee neemt naar andere tijden. Onze gidsen zitten vol bijzondere verhalen die ze graag aan jou vertellen tijdens een van onze tours!

€29.50 p.p.

Fietstour Den Haag: de Highlights

Onze fietstours door Den Haag waar onze enthousiaste gidsen je je niet alleen kennis laten maken met de stad; je wordt zelfs overladen met tips voor de rest van je verblijf!
meer infodirect boeken
vanaf €199 p.p.

Den Haag Privé Fietstour

Onze Den Haag privé fietstour is er speciaal voor bedrijven, families en vriendengroepen die op hun eigen manier met hun eigen gezelschap de hofstad willen ontdekken.
meer infodirect boeken
vanaf €100 p.p.

Den Haag – Privé Wandeltour –

De seeTheHague wandeltour is een privétour die de hele week door te boeken is en je rustig langs de mooiste plekken van de binnenstad brengt. zodat je er op je eigen tempo van kan genieten.
meer infodirect boeken