Spring naar content
uitgaan, activiteiten
Home » Blogs » Vrijgezellenfeest in Den Haag

Vrijgezellenfeest in Den Haag

Gaat een van je vriend(in)en binnenkort trouwen en heb jij de taak om het vrijgezellenfeest voor hem/haar te organiseren? Je begint met het zoeken naar de perfecte stad. Den Haag is bekend van het Binnenhof, drukke centrum en is daarnaast een populaire plek voor verschillende activiteiten en daarmee goed idee voor een vrijgezellendag. Wij helpen je graag aan originele ideeën en wensen je veel plezier met het organiseren van deze te gekke dag!

Bubble voetbal

Bubble voetbal aan het prachtige strand Scheveningen is leuk en erg origineel om te doen tijdens een vrijgezellenfeest in Den Haag. Je zit in een met lucht gevulde plastic bal en kan hierdoor alleen met je voeten en onderbenen voetballen. Dit is lastig maar vooral supergrappig en leuk om je tegenstanders mee aan de kant te beuken. De bal is een soort zacht kussen, erg fijn voor het vallen.

Instant Camera Tour

Tijdens de Instant Camera Tour loop je langs alle hotspots en bezienswaardigheden in Den Haag. Je komt niet alleen meer over de stad te weten en je leert ook iedereens creatieve kant kennen. Wie maakt de mooiste foto’s met de Instax Camera’s van FUIJFILM? Denk aan de achtergrond en het licht, zo krijg je de beste foto’s! Iedereen krijgt een camera en kan ermee 10 foto’s maken.

Escape Room

Escape rooms zijn tegenwoordig overal te vinden in allerlei variaties. Je gaat met jouw groep in een kamer en probeert binnen een bepaalde tijd puzzels en raadsels op te lossen om de kamer uit te komen. Ook in Den Haag zijn er verschillende plekken waar je een Escape Room kan spelen. Bijvoorbeeld The Mansion, het speelt zich allemaal af in een oud Landhuis. Het is de bedoeling dat je weet te ontsnappen voordat de Baron weer thuiskomt. Ondertussen moet je ook de schat vinden, die je vindt door geheimen te ontdekken. Lukt het jou in zestig minuten?

Highlight Fietstour

Den Haag is bekend als politieke stad van Nederland, maar wat biedt de Hofstad eigenlijk voor bezienswaardigheden? De beste manier om de stad Den Haag te ontdekken is door met een van onze gidsen te fietsen door Den Haag. Je bent in beweging en je komt gemakkelijk op veel plekken. Ondertussen vertelt een van onze enthousiaste gidsen je in drie uur tijd alles wat je moet weten over Den Haag.

Kroegentocht

Den Haag zit vol met typische Haagse en gezellige kroegen, dus waarom kies je niet voor een kroegentocht? Je start op het Plein, want daar in de buurt zitten veel cafés. Je wordt meegenomen en hoort tijdens de wandeling alle weetjes en grappige verhalen over de stad. Achter ieder café schuilt een leuk verhaal tijdens het horen van de verhalen nuttigen we natuurlijk een aantal biertjes. Het is aan jou hoe gek je het wilt maken zo kan je de tocht ook aan het begin van de dag doen of juist aan het einde.

Suppen

Suppen is leuk voor iedereen, of je nou wel of niet sportief bent. Het is erg gaaf! Je staat op een plank van drie meter lang en hebt een peddel van 180 centimeter in je hand. Het is de bedoeling dat je met de peddel gaat pedellen over het water. Doordat de plank drie meter lang is, heeft het een volume van 80 liter en dat zorgt er weer voor dat je makkelijker kan staan op het bord. Scheveningen is de perfecte plek om te pedellen, want er zijn kleine golven om mee te beginnen en je kan eindigen bij de grote golven.

Nog zin om een bijzonder maar erg lekker biertje te drinken? Neem dan een kijkje op onze blog over biercafés in Den Haag.

 

Door onze local

Maycon

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Hagenezen met hart voor hun stad
✓ Gezellige gidsen 🙂

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Niet uitgepraat raken over Den Haag

waarom seeTheHague?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

 
fiets

Tours in Den Haag

Den Haag is de enige stad in Nederland die aan de kust ligt. Waar hoge bijzondere moderne gebouwen de lucht raken en het historische centrum je mee neemt naar andere tijden. Onze gidsen zitten vol bijzondere verhalen die ze graag aan jou vertellen tijdens een van onze tours!

€29.50 p.p.

Fietstour Den Haag: de Highlights

Onze fietstours door Den Haag waar onze enthousiaste gidsen je je niet alleen kennis laten maken met de stad; je wordt zelfs overladen met tips voor de rest van je verblijf!
meer infodirect boeken
vanaf €199 p.p.

Den Haag Privé Fietstour

Onze Den Haag privé fietstour is er speciaal voor bedrijven, families en vriendengroepen die op hun eigen manier met hun eigen gezelschap de hofstad willen ontdekken.
meer infodirect boeken
vanaf €100 p.p.

Den Haag – Privé Wandeltour –

De seeTheHague wandeltour is een privétour die de hele week door te boeken is en je rustig langs de mooiste plekken van de binnenstad brengt. zodat je er op je eigen tempo van kan genieten.
meer infodirect boeken