Spring naar content

contact

Telefonisch kun je ons elke dag tussen 09:00-18:00 uur bereiken voor antwoorden over boekingen, informatie over Den Haag en andere vragen.

Je kunt ons ook (buiten kantooruren) mailen of appen, we proberen altijd zo spoedig mogelijk te reageren.

seeTheHague
Gedempte sloot 17h
2513 TC Den Haag

Group21441

meest gestelde vragen

Welke tours biedt seeTheHague aan?

We hebben de Highlight Fietstour en de Highlight Wandeltour met deze tours kom je langs alle indrukwekkende highlights in Den haag. De tours zijn speciaal voor degene die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en cultuur. Mocht je liever met jouw eigen gezelschap privé op tour gaan, dit kan, boek dan de privé tour. Alle tours zijn te vinden op de desbetreffende mooie pagina.

Hoe boek ik een tour?

Je kan bij ons een tour makkelijk boeken via de website of telefonisch. Als je hier klikt word je richting de juiste pagina gestuurd! Of bel ons op 070-2212701 daar krijg je de beste hulp.

Wanneer worden de tours aangeboden?

De instaptours zijn ieder weekend en op vrijdag te boeken. In de schoolvakanties zijn we wel zeven dagen per week geopend. Privétours kunnen op elke gewenste dag en tijdstip geboekt worden.

Waar beginnen en eindigen de tours?

Onze tours starten en eindigen bij onze stalling in het centrum en die vind je aan de Gedempte Sloot 17H.De wandeltours beginnen en eindigen op een plek in overleg. Onze gids komt graag naar de groep toe, en maakt een route vanaf het vertrekpunt naar het eindpunt van keuze.

Welke tram of bus moet ik richting seeTheHague pakken

Er zijn super veel wegen richting onze prachtige stalling aan de gedempte sloot 17h . En check vooral de 9292 app en maps voor accurate informatie.

Tram 16 kan je vanaf centraal station pakken deze brengt je naar de halte Noordwal.  Loop over de straat Noordwal, zorg dat je het water aan je rechterhand houd. Tot je bij de Breedstraat komt waar je linkaf slaat, daarna de eerst straat rechtsaf. Dit is de  Bakkerstraat die je in enkele meters bij de Gedempte Sloot brengt.

Makkelijk te herkennen aan de speeltuin die je op een gegeven moment links tegen gaat komen, als je door de Bakkerstraat wandelt. Onze stalling zit daar recht tegenover.

Nogmaals vergeet de geweldige apps niet die zijn ontwikkeld om verdwalen bijna onmogelijk te maken. Daar kan namelijk geen route beschrijving tegenop!

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Parkeren in Den Haag blijft altijd een uitdaging. De dichtstbijzijnde plek waar je ook daadwerkelijk langer dan 2 uur mag staan is “q-park torengarage”.

Als je de in/uitgang van deze parkeergarage naar buiten loopt, sla je gelijk rechtsaf de straat Geest in. Steek je het kruispunt over en volg je Slijkeinde. Waar je aan het einde van deze straat naar rechts gaat. Hier vind je na enkele meters onze stalling.

p.s. letterlijk in de straat parkeren kan niet! Dit doordat hier een maximum van 2 uur aan verbonden zit. De tours duren namelijk langer!

wat zeggen onze gasten over de stadstours?