Spring naar content

de leukste groepsuitjes
in Den Haag

Zoekende naar het groepsuitje van Den Haag? Wil je Den Haag op een manier ontdekken die je nog niet kent? Moet je wat organiseren voor het familieweekend het vrijgezellenfeest of het bedrijfsuitje? Wij helpen je graag, wat de samenstelling van je gezelschap nu ook is, bij seeTheHague vind je altijd iets passends.

fiets

Groepsuitje: Fietstours in Den Haag met een groep

Een fietstour in Den Haag is een spannende manier om de stad te ervaren en meer plekken te zien dan tijdens een wandeling.  Wil je je tour combineren met een spannende rit door langs Scheveningen?  Wil je ergens lunchen met een Haags bakkie? Een brouwerij bezoeken? De minister- president een hand geven? Museums met begeleide groepstour? Wij zorgen ervoor!

€29.50 p.p.

Fietstour Den Haag: de Highlights

Onze fietstours door Den Haag waar onze enthousiaste gidsen je je niet alleen kennis laten maken met de stad; je wordt zelfs overladen met tips voor de rest van je verblijf!
meer infodirect boeken
vanaf €199 p.p.

Den Haag Privé Fietstour

Onze Den Haag privé fietstour is er speciaal voor bedrijven, families en vriendengroepen die op hun eigen manier met hun eigen gezelschap de hofstad willen ontdekken.
meer infodirect boeken
vanaf €100 p.p.

Den Haag – Privé Wandeltour –

De seeTheHague wandeltour is een privétour die de hele week door te boeken is en je rustig langs de mooiste plekken van de binnenstad brengt. zodat je er op je eigen tempo van kan genieten.
meer infodirect boeken

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

 
Group21441

vragen & antwoorden