Spring naar content

meest gestelde vragen

Hier vind je de meest gesteld vragen onder elkaar die vaak langskomen. Mocht het goede antwoord er niet bijzitten neem dan snel contact met ons op!

Alles wat je wilt weten over seeTheHague

Welke tours biedt seeTheHague aan?

We hebben de Highlight Fietstour en de Highlight Wandeltour met deze tours kom je langs alle indrukwekkende highlights in Den haag. De tours zijn speciaal voor degene die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en cultuur. Mocht je liever met jouw eigen gezelschap privé op tour gaan, dit kan, boek dan de privé tour. Alle tours zijn te vinden op de desbetreffende mooie pagina.

Hoe boek ik een tour?

Je kan bij ons een tour makkelijk boeken via de website of telefonisch. Als je hier klikt word je richting de juiste pagina gestuurd! Of bel ons op 070-2212701 daar krijg je de beste hulp.

Wanneer worden de tours aangeboden?

De instaptours zijn ieder weekend en op vrijdag te boeken. In de schoolvakanties zijn we wel zeven dagen per week geopend. Privétours kunnen op elke gewenste dag en tijdstip geboekt worden.

Zit er een minimumleeftijd aan de stadstours?

Nee, de tours zijn gericht op jong en oud. Als je kan lopen en/of fietsen kan je meedoen aan een van onze tours. De fietsen zijn verstelbaar, waardoor ze voor iedereen passend zijn. We hebben ook kinderfietsjes, stoeltjes en helmpjes.

Is er een minimum en maximum aantal deelnemers?

Je kan boeken vanaf twee personen, de tour gaat pas door met vier deelnemers, tenzij je een privétour boekt, dat kan vanaf 1 persoon. Het maximumaantal deelnemers van een tour is 15 personen, maar mocht de groep groter zijn, dan zetten we extra gidsen in.

Per gids hanteren we een maximum aantal deelnemers om ervoor te zorgen dat de ervaring optimaal blijft. Zo gaan er op de fiets niet meer dan 15 personen mee en voor een wandeltocht is dit aantal 20 personen. Zodra er meer mensen geboekt hebben of een groep groter dan die aantallen is, worden er extra gidsen ingezet.

Waar beginnen en eindigen de tours?

Onze tours starten en eindigen bij onze stalling in het centrum en die vind je aan de Gedempte Sloot 17H.De wandeltours beginnen en eindigen op een plek in overleg. Onze gids komt graag naar de groep toe, en maakt een route vanaf het vertrekpunt naar het eindpunt van keuze.

Kan ik foto's maken tijdens de tour?

Bij seeTheHague snappen we dat jij niet de enige bent die van de mooiste stad van Nederland wil genieten.  Al jou gemaakte kiekjes wil je natuurlijk ook delen met de mensen thuis en op alle socials.

Daarom maken wij zeker tijd vrij om het perfecte plaatje te schieten. Vergeet ons niet even te taggen zodat jou ervaringen ook bij ons voorbij komen. Mocht je hier verder vragen over hebben neem dan even contact met ons op!

Jouw bezoekje aan Den Haag verloopt met deze informatie een stuk soepeler

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Parkeren in Den Haag blijft altijd een uitdaging. De dichtstbijzijnde plek waar je ook daadwerkelijk langer dan 2 uur mag staan is “q-park torengarage”.

Als je de in/uitgang van deze parkeergarage naar buiten loopt, sla je gelijk rechtsaf de straat Geest in. Steek je het kruispunt over en volg je Slijkeinde. Waar je aan het einde van deze straat naar rechts gaat. Hier vind je na enkele meters onze stalling.

p.s. letterlijk in de straat parkeren kan niet! Dit doordat hier een maximum van 2 uur aan verbonden zit. De tours duren namelijk langer!

Kan ik mijn spullen tijdens de tour ergens kwijt?

Bij onze fietsenstalling is er de mogelijkheid om je spullen achter slot en grendel te bewaren, zowel in onze unit als in lockers. Wil je je spullen toch graag meenemen dan hebben we ook fietstassen beschikbaar!

Welke tram of bus moet ik richting seeTheHague pakken

Er zijn super veel wegen richting onze prachtige stalling aan de gedempte sloot 17h . En check vooral de 9292 app en maps voor accurate informatie.

Tram 16 kan je vanaf centraal station pakken deze brengt je naar de halte Noordwal.  Loop over de straat Noordwal, zorg dat je het water aan je rechterhand houd. Tot je bij de Breedstraat komt waar je linkaf slaat, daarna de eerst straat rechtsaf. Dit is de  Bakkerstraat die je in enkele meters bij de Gedempte Sloot brengt.

Makkelijk te herkennen aan de speeltuin die je op een gegeven moment links tegen gaat komen, als je door de Bakkerstraat wandelt. Onze stalling zit daar recht tegenover.

Nogmaals vergeet de geweldige apps niet die zijn ontwikkeld om verdwalen bijna onmogelijk te maken. Daar kan namelijk geen route beschrijving tegenop!

Hoe werkt het openbaar vervoer in Den Haag

Het openbaar vervoer in Den Haag is eigenlijk het middel om je in de stad te verplaatsen. Met 3 mega treinstations waar vandaan je bussen, trammen naar elk mogelijke plek in de stad kan pakken.

In de zomer rijden de trammen zelfs extra tussen Scheveningen en het centrum. Je kan veel makkelijker met de tram op een bestemming komen dan met de auto. Je staat waarschijnlijk vast in de file of betaald je scheel aan de parkeerkosten.

Den Haag is met de trein en zelfs metro te bereiken vanuit Rotterdam.  Vanuit Amsterdam met de intercity. Mocht je is een keer wat spannenders willen proberen kan je natuurlijk ook invliegen,  Want zelfs met het vliegtuig is het mooie Den Haag te bereiken

Wat kan je allemaal bewonderen in Den Haag

Den Haag heeft een rijke geschiedenis. Dit is ook terug te zien in het straatbeeld. Er is zoveel te bewonderen! En tijdens onze tours proberen we zoveel mogelijk daarvan te laten zien.

Mocht je alvast een voorproefje willen of wat inspiratie willen opdoen voor jou perfecte daagje of weekendje weg in Den Haag? Dan kan je terecht op onze blog-pagina! Hier schrijven onze eigen locals over hun favoriete stad.