Spring naar content

ontdek de leukste tours in Den Haag

De belangrijkste stad van Nederland laat zich graag door jou ontdekken. Onze gidsen zitten helemaal vol met recente verhalen maar ook de geschiedenis is super interessant. Den Haag is een fietsvriendelijke stad die je het beste leert kennen vanaf een tweewieler. Tijdens onze Den Haag Bike Tour kom je langs een aantal niet te missen bezienswaardigheden zoals het Binnenhof, Vredespaleis, Paleis Noordeinde en de Gevangenenpoort.

fiets

Tours in Den Haag

Den Haag is de enige stad in Nederland die aan de kust ligt. Waar hoge bijzondere moderne gebouwen de lucht raken en het historische centrum je mee neemt naar andere tijden. Onze gidsen zitten vol bijzondere verhalen die ze graag aan jou vertellen tijdens een van onze tours!

€29.50 p.p.

Fietstour Den Haag: de Highlights

Onze fietstours door Den Haag waar onze enthousiaste gidsen je je niet alleen kennis laten maken met de stad; je wordt zelfs overladen met tips voor de rest van je verblijf!
meer infodirect boeken
vanaf €199 p.p.

Den Haag Privé Fietstour

Onze Den Haag privé fietstour is er speciaal voor bedrijven, families en vriendengroepen die op hun eigen manier met hun eigen gezelschap de hofstad willen ontdekken.
meer infodirect boeken
vanaf €100 p.p.

Den Haag – Privé Wandeltour –

De seeTheHague wandeltour is een privétour die de hele week door te boeken is en je rustig langs de mooiste plekken van de binnenstad brengt. zodat je er op je eigen tempo van kan genieten.
meer infodirect boeken

Rondleidingen op maat

Ontdek Den Haag met een op maat gemaakte rondleiding speciaal voor jouw groep! Of je nu een bedrijfsuitje, een schoolreisje, verjaardagsfeestje, of teambuildingervaring wilt organiseren. Wij kunnen ervoor zorgen! Wij passen onze services immers aan de behoeften van onze groepen.

Het ideale schoolreisje, birthday party of werkende aan een solide team met een leuk inspirerend bedrijfsuitje? Organiseren is wat wij leuk vinden en samen met onze partners kunnen wij veel voor je betekenen! Alles word speciaal op jou wensen aangepast. Neem snel contact met ons op zodat wij de opties met je kunnen overleggen. Er is voor iedereen wel een tour of activiteit die aansluit. Op maat gemaakte ervaringen waar iedereen van geniet!

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

 
Group21441

vragen & antwoorden

Welke tours biedt seeTheHague aan?

We hebben de Highlight Fietstour en de Highlight Wandeltour met deze tours kom je langs alle indrukwekkende highlights in Den haag. De tours zijn speciaal voor degene die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en cultuur. Mocht je liever met jouw gezelschap privé op tour gaan, dit kan, boek dan de privé tour.

Hoe boek ik een tour?

Je kan bij ons een tour makkelijk boeken via de website of telefonisch. Bel ons dan op 070-2212701.

Wanneer worden de tours aangeboden?

De instaptours zijn ieder weekend en op vrijdag te boeken. In de schoolvakanties zijn we wel zeven dagen per week geopend. Privétours kunnen op elke gewenste dag en tijdstip geboekt worden.

Zit er een minimumleeftijd aan de stadstours?

Nee, de tours zijn gericht op jong en oud. Als je kan lopen en/of fietsen kan je meedoen aan een van onze tours. De fietsen zijn verstelbaar, waardoor ze voor iedereen passend zijn. We hebben ook kinderfietsjes, stoeltjes en helmpjes.

Waar beginnen en eindigen de tours?

Onze tours starten en eindigen bij onze stalling in het centrum en die vind je aan de Gedempte Sloot 17H.De wandeltours beginnen en eindigen op een plek in overleg. Onze gids komt graag naar de groep toe, en maakt een route vanaf het vertrekpunt naar het eindpunt van keuze.

Is er een minimum en maximum aantal deelnemers?

Je kan boeken vanaf twee personen, de tour gaat pas door met vier deelnemers, tenzij je een privétour boekt, dat kan vanaf 1 persoon. Het maximumaantal deelnemers van een tour is 15 personen, maar mocht de groep groter zijn, dan zetten we extra gidsen in.

Per gids hanteren we een maximum aantal deelnemers om ervoor te zorgen dat de ervaring optimaal blijft. Zo gaan er op de fiets niet meer dan 15 personen mee en voor een wandeltocht is dit aantal 20 personen. Zodra er meer mensen geboekt hebben of een groep groter dan die aantallen is, worden er extra gidsen ingezet.

Kan ik mijn spullen tijdens de tour ergens kwijt?

Bij onze fietsenstalling is er de mogelijkheid om je spullen achter slot en grendel te bewaren, zowel in onze unit als in lockers. Wil je je spullen toch graag meenemen dan hebben we ook fietstassen beschikbaar!