Spring naar content
Home » Tours » Fietstour Den Haag: de Highlights

Fietstour Den Haag: de Highlights

€29,50 p.p. | donderdag t/m zondag | alle leeftijden | ruim 2,5 uur.

Tour in Den Haag: het allerleukst op de fiets!

Fietsen in Den Haag met een gids is een van de leukste manieren om de stad te ontdekken. Den Haag is een stad die vol staat met bezienswaardigheden: cultuur en historie komen samen. Naast dat het onze politieke hoofdstad is, is het ook een enorm gezellige stad. Ideaal voor een dagje uit in Nederland. Tijdens onze fietstocht in Den Haag kom je op plekken waar je te voet niet zou komen en van een gids hoor je ook nog eens alle leuke weetjes. Een van de leukste manieren om deze regentenstad te ontdekken is tijdens onze Den Haag Highlight Fietstour.

Wat is er te zien (tijdens de fietstour) in Den Haag?

Is het eigenlijk wel een stad? Wat gebeurde er ook alweer met de gebroeders de Witt? En wat is het verschil tussen Hagenaars en Hagenezen? Deze en veel meer vragen worden beantwoord tijdens de Den Haag Highlight Fietstour. Onze enthousiaste gidsen laten je niet alleen kennis maken met de stad; je wordt overladen met tips voor de rest van je verblijf. Vanaf onze comfortabele fietsen krijg je een mooie indruk van wat Den Haag te bieden heeft.

Met onze tour fiets je o.a. langs deze highlights:

Met een ervaren gids ontdek je de leukste bezienswaardigheden van Den Haag. Tijdens onze fietstocht in Den Haag kom je over prachtige pleinen en de leukste hofjes. De gids zal met enthousiasme het verhaal van de stad vertellen. Geschiedenis, spannende verhalen en leuke anekdotes komen aan bod. Onze fietstour langs de highlights is de ideale manier om Den Haag te leren kennen!

Boek onze Fietstour in Den Haag met gids

Zowel de begin- als de eindpunten van de Den Haag Highlight Fietstour zijn vanaf Gedempte Sloot 17. Privé tours kunnen tegen een meerprijs starten vanaf een locatie naar keuze. De rondleidingen worden van vrijdag tot en met zondag aangeboden.

Krijg een mooie indruk van wat Den Haag te bieden heeft vanuit de zadels van onze comfortabele fietsen! Boek vandaag online jouw fietstour! Als je vragen hebt neem dan gerust contact met ons op via info@seethehague.nl of bel ons op 070 – 221 27 01.

boek direct

In een notendop

  • Fietstour met lokale gids
  • Elke vrij/za/zo en feestdagen
  • Startpunt aan Gedempte Sloot 17
  • Samengestelde groep
  • Deelnemers: min. 4, max. 15
  • Vanaf 1 persoon te boeken
  • Duur: ruim 2,5 uur met pauze
  • Exclusief: Drankjes

Prijzen

Volwassenen €29,50 | Kinderen €19,50
✓ Prijs is incl. btw, gids, fiets & poncho

waarom seeTheHague?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

 

drie redenen waarom seeTheHague een goede keuze is

Lokale gidsen

Al onze rondleidingen worden gegeven door Haagse locals. Enthousiaste gidsen die hun stad door en door kennen! Ze hebben allemaal hun eigen kijk op Den Haag en laten je graag de stad op hun manier zien.

Unieke stadstours

Geen tour is bij ons hetzelfde: de groep, de gids, de stad: alles heeft invloed op hoe we een tour doen. We passen ons aan aan de omstandigheden om voor elke groep een unieke belevenis te creëren! Wat alle tours gemeen hebben? Ze zijn relaxed, bijzonder, informatief, verrassend en gezellig!

 

Nederlandse kwaliteitsfietsen!

Comfortabele zadels, zeven versnellingen, dikke banden en een frame dat iedereen past! E-bikes, helmen, kinderfietsen en -zitjes hebben we uiteraard ook!

Group 431222

ontdek alle tours van seeTheHague

€29.50 p.p.

Fietstour Den Haag: de Highlights

Onze fietstours door Den Haag waar onze enthousiaste gidsen je je niet alleen kennis laten maken met de stad; je wordt zelfs overladen met tips voor de rest van je verblijf!
meer infodirect boeken
vanaf €199 p.p.

Den Haag Privé Fietstour

Onze Den Haag privé fietstour is er speciaal voor bedrijven, families en vriendengroepen die op hun eigen manier met hun eigen gezelschap de hofstad willen ontdekken.
meer infodirect boeken
vanaf €100 p.p.

Den Haag – Privé Wandeltour –

De seeTheHague wandeltour is een privétour die de hele week door te boeken is en je rustig langs de mooiste plekken van de binnenstad brengt. zodat je er op je eigen tempo van kan genieten.
meer infodirect boeken