Spring naar content
Home » Tours » Den Haag Privé Fietstour

Den Haag Privé Fietstour

v.a. €29,50 p.p. | donderdag t/m zondag | alle leeftijden | ruim 2,5 uur.

Fietsen in Den Haag met privégids

De Den Haag Highlight Privé Fietstour is de perfecte excursie om de stad te verkennen. Samen met een ervaren gids fiets je langs verschillende bezienswaardigheden in Den Haag. Tijdens deze Privé Fietstour, fiets je met je eigen reisgezelschap en bepaal je zelf het tempo en de starttijd. Heb je nog speciale verzoeken? Geef ze van tevoren aan en wij houden er rekening mee!

Fietstour in Den Haag met een groep

Wil je een bedrijfsuitje, een schoolreisje, verjaardagsfeestje, of teambuildingservaring organiseren? Wij kunnen hiervoor zorgen! We kunnen onze fietstour in Den Haag aanpassen aan de behoeften van jouw groep. Een Privé Fietstour in Den Haag kan worden georganiseerd voor groepen van 2 tot 200 personen. Wanneer je met meer dan 15 mensen bent, word je verdeeld in groepen met meerdere gidsen.

Dit ga je zien tijdens onze Den Haag Privé Fietstour:

Met onze tour fiets je o.a. langs deze highlights:

Boek de Den Haag Privé Fietstour

Ben je enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en reserveer de tour! Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@seethehague.nl of bel ons op 070-2212701.

boek direct

In een notendop

  • Fietstour met lokale privé gids
  • Elke dag
  • Startpunt aan Gedempte Sloot 17
  • Op pad met je eigen groep
  • Vanaf 1 persoon tot 200 te boeken
  • Duur: ruim 2,5 uur met pauze

Prijzen

vanaf €29,50 p.p. afhankelijk van de groepsgrootte
✓ Prijs is incl. btw, gids, fiets & poncho

waarom seeTheHague?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

 

drie redenen waarom seeTheHague een goede keuze is

Lokale gidsen

Al onze rondleidingen worden gegeven door Haagse locals. Enthousiaste gidsen die hun stad door en door kennen! Ze hebben allemaal hun eigen kijk op Den Haag en laten je graag de stad op hun manier zien.

Unieke stadstours

Geen tour is bij ons hetzelfde: de groep, de gids, de stad: alles heeft invloed op hoe we een tour doen. We passen ons aan aan de omstandigheden om voor elke groep een unieke belevenis te creëren! Wat alle tours gemeen hebben? Ze zijn relaxed, bijzonder, informatief, verrassend en gezellig!

 

Nederlandse kwaliteitsfietsen!

Comfortabele zadels, zeven versnellingen, dikke banden en een frame dat iedereen past! E-bikes, helmen, kinderfietsen en -zitjes hebben we uiteraard ook!

Group 431222

ontdek alle tours van seeTheHague

€29.50 p.p.

Fietstour Den Haag: de Highlights

Onze fietstours door Den Haag waar onze enthousiaste gidsen je je niet alleen kennis laten maken met de stad; je wordt zelfs overladen met tips voor de rest van je verblijf!
meer infodirect boeken
vanaf €100 p.p.

Den Haag – Privé Wandeltour –

De seeTheHague wandeltour is een privétour die de hele week door te boeken is en je rustig langs de mooiste plekken van de binnenstad brengt. zodat je er op je eigen tempo van kan genieten.
meer infodirect boeken