Spring naar content
Home » Tours » Den Haag – Privé Wandeltour –

Den Haag – Privé Wandeltour –

vanaf €100 | elke dag | alle leeftijden | 120 min.

Den Haag privé wandeltour

Wil jij tijdens je dagje of weekendje Den Haag de stad leren kennen zoals wij dat doen? De seeTheHague wandeltour is een privétour die de hele week door te boeken is. Onze gidsen komen jullie graag op het station of bij je hotel ophalen en laten in 2 uur alle mooie plekjes in het centrum en omgeving zien.

Wandeltour in Den Haag met een groep

Er is geen betere manier om Den Haag te ontdekken dan in het gezelschap van onze lokale en enthousiaste gidsen. Tijdens onze wandeltour in Den haag, laten we je de hoogtepunten zien en geven je geweldige verhalen over onze stad. Bekijk de meest interessante en unieke bezienswaardigheden van Den Haag en ontdek de interessante geschiedenis. Je kan onze privé wandeltour in Den Haag boeken van 1 persoon tot 200 personen: ook leuk dus om met een bedrijfsuitje, een schoolreisje of een vriendengroep te doen! Wij zullen onze wandeltour in Den Haag aanpassen aan de behoeften van jouw groep.

Dit kan je zien tijdens onze Den Haag Wandeltour:

Met onze tour kan je wandelen langs deze highlights:

Onze wandeltour door Den Haag neemt je mee langs alle bekende en minder bekende highlights. In een rustig tempo lopen wij door de binnenstad en kan je genieten van al de geschiedenis dat stad te brengen heeft. Uiteraard geef jij zelf het tempo aan en kunnen we ook rustig ergens stoppen om een kopje koffie te drinken.  Na de Den Haag privé wandeltour heb je een goed en compleet beeld van de stad! Daarnaast is er tijdens de wandeling ruimte en tijd voor foto’s.

Direct online je wandeltour in Den Haag boeken

De Nederlandse gids neemt je in 2 uur mee door het historische centrum langs de bekende en minder bekende plekjes. Boek nu je wandeltour in Den Haag! Reserveer om zeker te zijn van een plekje. Als je vragen hebt neem dan gerust contact met ons op via info@seethehague of bel ons op 070-2212701.

Naast wandeltours in DenHaag, bieden wij ook fietstours aan in Den Haag. Kijk hiervoor op onze Den Haag Highlight Privé Fietstour pagina.

boek direct

In een notendop

  • Wandeltour met privé gids
  • Elke dag te boeken
  • Startpunt in overleg
  • Duur: 2 uur
  • Naar wens aan te passen

Prijzen

vanaf €100, afhankelijk van de groepsgrootte
✓ Prijs is incl. btw, gids & poncho

waarom seeTheHague?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

 

drie redenen waarom seeTheHague een goede keuze is

Lokale gidsen

Al onze rondleidingen worden gegeven door Haagse locals. Enthousiaste gidsen die hun stad door en door kennen! Ze hebben allemaal hun eigen kijk op Den Haag en laten je graag de stad op hun manier zien.

Unieke stadstours

Geen tour is bij ons hetzelfde: de groep, de gids, de stad: alles heeft invloed op hoe we een tour doen. We passen ons aan aan de omstandigheden om voor elke groep een unieke belevenis te creëren! Wat alle tours gemeen hebben? Ze zijn relaxed, bijzonder, informatief, verrassend en gezellig!

 

Nederlandse kwaliteitsfietsen!

Comfortabele zadels, zeven versnellingen, dikke banden en een frame dat iedereen past! E-bikes, helmen, kinderfietsen en -zitjes hebben we uiteraard ook!

Group 431222

ontdek alle tours van seeTheHague

€29.50 p.p.

Fietstour Den Haag: de Highlights

Onze fietstours door Den Haag waar onze enthousiaste gidsen je je niet alleen kennis laten maken met de stad; je wordt zelfs overladen met tips voor de rest van je verblijf!
meer infodirect boeken
vanaf €199 p.p.

Den Haag Privé Fietstour

Onze Den Haag privé fietstour is er speciaal voor bedrijven, families en vriendengroepen die op hun eigen manier met hun eigen gezelschap de hofstad willen ontdekken.
meer infodirect boeken
vanaf €100 p.p.

Den Haag – Privé Wandeltour –

De seeTheHague wandeltour is een privétour die de hele week door te boeken is en je rustig langs de mooiste plekken van de binnenstad brengt. zodat je er op je eigen tempo van kan genieten.
meer infodirect boeken