Spring naar content

drinken in Den Haag

In Den Haag wat drinken moet in principe geen probleem zijn. Er zijn genoeg plekken die jou de heerlijkste drankjes serveren! Zelfs buiten het centrum vind je een aantal fijne koffietentjes. Cafés genoeg in Den Haag maar zie jij door de glazen de bar ook niet meer? Dan is dit een fijne plek om te gaan zoeken! Hier staan de koffietentjes en tappunten die jou weekendje weg of dagje uit naar Den Haag het onvergetelijke laten drinken!

Kroegen in Den Haag

Koffietentjes, wijnbarren & biercafés

Hier staan je de lekkerste tips en tops waar je wat kunt gaan drinken in den Haag. De hipste koffietentjes, bier cafés en wijnbarretjes, worden hier beschreven door onze lokale gidsen. Zij hebben samen genoeg ervaring om je op dit gebied te helpen.  Doordat het hun tips zijn waan je je in de wereld van borrelend Den Haag. Geniet lekker als een echte Hagenaar aan het strand in Scheveningen, of pak een tafel in het oude stadscentrum, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Heerlijk drinken in Den Haag

Alle blogs van ons worden regelmatig nagelopen door onze lokale gidsen. Heb je zelf nog een leuk drank gerelateerd idee of een ander onderwerp? Ben jij een echte theeleut, kroegtijger of koffie minnaar. Ga jij gewapend met een penseel het papier te lijf met de leukste topic ? Laat het ons graag weten via info@seethehague.nl! Wij posten hem namelijk maar al te graag op onze website. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen het perfecte uitstapje naar Den Haag kan hebben.  Ook zo benieuwd naar het echte Den Haag? Onze fietsen staan klaar voor je! Fiets samen met een lokale gids langs super veel mooie plekken zoals het Binnenhof, Paleis Noordeinde en het standbeeld van onze eigen Haagse Harry! Waar zij je verwennen met de mooiste verhalen over de regentenstad aan zee. Ken jij het verhaal van de gebroeders de Wit al?

Nog niet klaar met lezen over Den Haag? Kijk dan vooral even naar onze blogpagina hier staat alle informatie op die jij nodig hebt. Mocht je nog meer willen weten over Den Haag dan kan je ons altijd contacten of even bij onze vrienden van www.denhaag.com kijken!

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Hagenezen met hart voor hun stad
✓ Gezellige gidsen 🙂

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Niet uitgepraat raken over Den Haag

waarom seeTheHague?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat