Spring naar content

Wie zijn wij?

Aangenaam, wij zijn seeTheHague

“Wat een prachtige stad is het ook! Laten we in Den Haag ook tours gaan geven!”

Een aantal jaar geleden begon het het avontuur in Rotterdam. Marijn toen nog eigenaar van een webwinkel in fietsonderdelen en actief in de import en export van nieuwe fietsen. Het leek hem erg leuk om in zijn vrije tijd mensen rond te leiden door de stad. Er werden een aantal fietsen gekocht en op de zaterdagmiddag begon hij met zijn nieuwe hobby.

Nu is deze hobby uitgegroeid tot een bedrijf wat in 3 steden actief is, seeBreda en seeRotterdam. Allemaal met dezelfde missie, laagdrempelige tours waar jong en oud plezier gaan beleven. Niet overgoten worden met feiten en anekdotes maar vooral veel lachen en een gezellige tijd hebben. Alle gidsen komen uit Den Haag en zij vertellen dus uit eigen ervaring. Zij laten je graag met volle overtuiging hun stad zien op hun eigen manier.

Den Haag heeft ook vele kanten en verschillende verhalen. Ons team van enthousiaste gidsen vind het ook geweldig om deze met je te delen. Zij doen dit werk  vaak naast hun full time baan en hun passie voor Den Haag maakt elke tour weer een avontuur. Alle verschillende tours kan je op onze pagina makkelijk terug vinden, hopelijk zien we je snel!

Wil jij graag aan de slag als gids, of ben je een ervaren zzp-er op zoek naar meer werk? Dan zoeken we jou! We hebben het hartstikke druk en willen heel graag meer mensen van onze tours laten genieten, dus schroom niet en neem direct contact op via: 070-22 12 701 of mail naar info@seethehague.nl Onze volledige vacature vind je hier: Vacature Stadgids Den Haag

 

fiets over ons schijn
fiets

de locals van seeTheHague

Sorry, we konden geen berichten vinden. Probeer andere zoekterm(en).

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

 
fiets

Tours in Den Haag

Den Haag is de enige stad in Nederland die aan de kust ligt. Waar hoge bijzondere moderne gebouwen de lucht raken en het historische centrum je mee neemt naar andere tijden. Onze gidsen zitten vol bijzondere verhalen die ze graag aan jou vertellen tijdens een van onze tours!

€29.50 p.p.

Fietstour Den Haag: de Highlights

Onze fietstours door Den Haag waar onze enthousiaste gidsen je je niet alleen kennis laten maken met de stad; je wordt zelfs overladen met tips voor de rest van je verblijf!
meer infodirect boeken
vanaf €199 p.p.

Den Haag Privé Fietstour

Onze Den Haag privé fietstour is er speciaal voor bedrijven, families en vriendengroepen die op hun eigen manier met hun eigen gezelschap de hofstad willen ontdekken.
meer infodirect boeken
vanaf €100 p.p.

Den Haag – Privé Wandeltour –

De seeTheHague wandeltour is een privétour die de hele week door te boeken is en je rustig langs de mooiste plekken van de binnenstad brengt. zodat je er op je eigen tempo van kan genieten.
meer infodirect boeken