Spring naar content

Actueel Den Haag

De nieuwtjes van de dag met aanstaande festivalletjes, tentoonstellingen en andere ludieke evenementen. Zo houden we jou op de hoogte van het Haagse Nieuws. Beschrijven we bijzondere events die ons allemaal bezig houden. Er gebeurd genoeg, leuke tips over Den Haag.

De Haagse Nieuwtjes

Den Haag heeft een drukke agenda. Met evenementen zoals het bevrijdingsfestival en Parkpop. Chinees nieuwjaar, vlaggetjesdag  en de grootste optocht van het land, die van Prinsjesdag. Op het strand heb je red bull motoren die racen, surfers die de golven pakken en misschien wel een ludiek zandkastelen wedstrijden. Dan nog de Invictus Games de marathon en misschien een tourstart in 2024. Genoeg om bij te houden.

Het levendige Den Haag

Alle blogs van ons worden regelmatig nagelopen door onze lokale gidsen. Zelf nog een leuk event in gedachte? Ga je vaak op avontuur en beschrijf je dit op je eigen manier? Er is zoveel te doen dat we het zelf niet allemaal meer kunnen bijhouden. Dus laat het ons graag weten via info@seethehague.nl! Wij posten hem namelijk maar al te graag op onze website. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen het perfecte uitstapje naar Den Haag kan hebben.  Ook zo benieuwd naar het echte Den Haag? Onze fietsen staan klaar voor je! Fiets samen met een lokale gids langs super veel mooie plekken zoals het Binnenhof, Paleis Noordeinde en het standbeeld van onze eigen Haagse Harry! Waar zij je verwennen met de mooiste verhalen over de regentenstad aan zee. Ken jij het verhaal van de gebroeders de Wit al?

Nog niet klaar met lezen over Den Haag? Kijk dan vooral even naar onze blogpagina hier staat alle informatie op die jij nodig hebt. Mocht je nog meer willen weten over Den Haag dan kan je ons altijd contacten of even bij onze vrienden van www.denhaag.com kijken!

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Hagenezen met hart voor hun stad
✓ Gezellige gidsen 🙂

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Niet uitgepraat raken over Den Haag

waarom seeTheHague?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat