Spring naar content

tips over Den Haag

In Den Haag is genoeg te doen! Met zoveel leuks om te aanschouwen is het lastig kiezen. Deze Hofstad zit vol met ontdekkingen en als jij wilt weten waar je kan beginnen met zoeken kan je hier terecht. Blogs over waar je een hapje kan eten of waar je terecht kan voor een drankje en wat van de bezienswaardigheden.

fiets

Tours in Den Haag

Den Haag is de enige stad in Nederland die aan de kust ligt. Waar hoge bijzondere moderne gebouwen de lucht raken en het historische centrum je mee neemt naar andere tijden. Onze gidsen zitten vol bijzondere verhalen die ze graag aan jou vertellen tijdens een van onze tours!

€29.50 p.p.

Fietstour Den Haag: de Highlights

Onze fietstours door Den Haag waar onze enthousiaste gidsen je je niet alleen kennis laten maken met de stad; je wordt zelfs overladen met tips voor de rest van je verblijf!
meer infodirect boeken
vanaf €199 p.p.

Den Haag Privé Fietstour

Onze Den Haag privé fietstour is er speciaal voor bedrijven, families en vriendengroepen die op hun eigen manier met hun eigen gezelschap de hofstad willen ontdekken.
meer infodirect boeken
vanaf €100 p.p.

Den Haag – Privé Wandeltour –

De seeTheHague wandeltour is een privétour die de hele week door te boeken is en je rustig langs de mooiste plekken van de binnenstad brengt. zodat je er op je eigen tempo van kan genieten.
meer infodirect boeken

Dagje uit in Den Haag

Den Haag is een van de mooiste steden van het land. Het kloppende hart van Nederland waar veel historie te vinden is. Het zit vol interessante verhalen die de rijke geschiedenis van Holland nog maar is onderstrepen. Toch is er ook veel moderns te zien en is het zelf de enige grote stad die naast de zee ligt. Kortom genoeg te ontdekken. Onze lokale gidsen zetten alvast de mooiste tips voor je onder mekaar. Tijdens onze fietstour vertellen ze hier natuurlijk in pracht en praal over!

Group 4www231

bezienswaardigheden in Den Haag

Lange Voorhout

Liesje leerde lotje lopen langs de lange lindelaan, Lange Voorhout is deze laan lees er hier alles over!
meer info

Denneweg Den Haag

meer info

Paleis Noordeinde

Dit is een van de mooiste paleizen van Nederland. In Den Haag is dit de plek waar je de koninklijke familie kan vinden!
meer info