Spring naar content

Shoppen in Den Haag

In Den Haag zijn veel verschillende plekken waar jij terecht kan om te shoppen. Zo wisseleen de vele winkels elkaar af en is er voor iedereen voldoende mogelijk. De meest bekende straten van Den Haag zijn natuurlijk het Spui en de Passage, hier vind je dan ook de grotere ketens. Voor de inclusievere winkels moet je eigenlijk een beetje gaan dwalen door de kleine straatjes. Je kan hiermee beginnen bij het Hofkwartier waar je naast winkeltjes ook de grote kerk en de  paleistuinen vind. Noordeinde, is inderdaad het werkpaleis van onze Koning maar is evengoed ook de grootste kunststraat van Nederland. Pak later de tram richting Scheveningen waar je op de pier nog van alles kan inslaan.

De winkels van Den Haag

Als je rond loopt in Den Haag zal je snel zien dat je er niet alleen de bekendere winkelketens tegenkomt. Plaatselijke streekproducten en exclusieve winkeltjes met speciale spulletjes. Door de stad heen vind je ook verschillende winkelcentra. Mocht het regenen zit je in de Passage goed, dit is een overdekte galerij. In het naastgelegen Leidschendam is zelfs het grootste winkelcentrum van Nederland te vinden. Het maakt dus niet uit in welke omstandigheden in Den Haag kan je maar beter een goede grote tas mee op pad nemen.

Shoppen in winkelstad Den Haag

Alle blogs van ons worden regelmatig nagelopen door onze lokale gidsen. Ben je helemaal gek van winkelen? Of heb je een andere mooi onderwerp dat je door de typemachine heen gooit? Laat het ons graag weten via info@seethehague.nl! Wij posten hem namelijk maar al te graag op onze website. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen het perfecte uitstapje naar Den Haag kan hebben.  Ook zo benieuwd naar het echte Den Haag? Onze fietsen staan klaar voor je! Fiets samen met een lokale gids langs super veel mooie plekken zoals het Binnenhof, Paleis Noordeinde en het standbeeld van onze eigen Haagse Harry! Je wordt verwent met de mooiste verhalen over de regentenstad aan zee. Ken jij het verhaal van de gebroeders de Wit al?

Nog niet klaar met lezen over Den Haag? Kijk dan vooral even naar onze blogpagina hier staat alle informatie op die jij nodig hebt. Mocht je nog meer willen weten over Den Haag dan kan je ons altijd contacten of even bij onze vrienden van www.denhaag.com kijken!

 

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Hagenezen met hart voor hun stad
✓ Gezellige gidsen 🙂

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Niet uitgepraat raken over Den Haag

waarom seeTheHague?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat